Meer resultaten voor picardische herder

picardische herder
Picardische herdershond Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
goedkope whey protein
Picardische Herdershonden Club Nederland.
De Picardische Herdershonden Club Nederland behartigt de belangen van het ras en zijn liefhebbers. De vereniging komt 4 maal per jaar met een clubblad. Daarnaast organiseert de vereniging een Kampioenschapsclubmatch en diverse wandelingen en activiteiten waarbij het contact met leden en de liefde voor de Picardische Herdershond voorop staan.
kassa tv
Kennel Van De Kloostertuin Picard.
Sectie 1 Herdershonden. KORT HISTORISCH OVERZICHT: De Picardische herder zijn oorsprong is heel oud. Uiteraard is het niet duidelijk of de Picardische Herder zijn oorsprong beperkt tot Picardië: het is mogelijk en zelfs waarschijnlijk dat het gebied een stuk groter is.
google ranking
Picardische Herdershond rasbeschrijving Doggy.net.
Pas aan het einde van de tweede wereldoorlog zijn de liefhebbers van het ras weer begonnen met de fok en is het aan hen te danken dat dit ras praktisch uit het niets weer ontstond. De Picardische Herdershond heeft veel beweging nodig en is nog steeds een echte werkhond.
nilfisk
Picardische herdershond De Nieuwe Hond Puppy en Hondencentrum.
Een te harde aanpak heeft een negatieve uitwerking. De vachtverzorging van een Picardische herdershond is gemakkelijk. Maximaal een keer in de week een grove borstel door de vacht is voldoende. Heeft de picardische herdershond klitten, dan kunnen deze eruit geplukt of geknipt worden.
Picardische Herdershond.
Geschiedenis van het ras.: De Picardische herdershond is van oorsprong een boerenhond die afkomstig is uit de noord franse landstreek Picardië. Hij fungeerde daar als bewaker en veedrijver. De Picardische herdershond ofwel Picard genoemd is een elegante, krachtige, gespierde herdershond met een ruwharige vacht.
Picardische Herder informatie over de Picardische Herder Royal Canin.
Vroeger was hij herder, waak en verdedigingshond en dat leverde hem vaardigheden op waar hij ook als gezinshond gebruik van maakt. De Picardische Herder is trouw en aanhankelijk maar ook bereid het heft in eigen handen te nemen. Rasbeschrijving Picardische Herder.
picardische herder berger picard französischer hirtenhund.
IZK Der Inzuchtkoeffizient gibt die Wahrscheinlichkeit an, mit der zwei identische Gene, das heißt von demselben Vorfahren stammende allele, aufeinandertreffen. Berger de Picardie Berger Picard Picardische Herder Picardian Sheppard. Darwin Valle de los Volcanos. Und hier noch ein Paar Bilder von Djinn.:

Contacteer ons