Resultaten voor kuvasz

kuvasz
Kuvasz Rassen Hondenplaza.
Over de herkomst van de Kuvasz als ras is veel geschreven en weinig bewezen. De Kuvasz moet omstreeks de 12e eeuw door de Kumanen naar Hongarije zijn gebracht, later door Koning Matthias voor hofjachten op rood en zwart wild zijn gefokt.
e visum india
Uiterlijk / Karakter / Gedrag.
In vrijheid zal de Kuvasz graag op verkenning uitgaan. Ook jaagt hij graag wild na. Als hij hiermee klaar is dan zal hij pas weer komen en vaak niet op de zinloze commandos van de baas. De Kuvasz is een zelfstandige, levendige en initiatiefrijke hond, die echter niet zenuwachtig is.
goedkope whey protein
Kuvasz.
Door voldoende uitdaging te bieden kunt u een hechte band met de Kuvasz opbouwen. De training van de Kuvasz gaat het snelst met behulp van wat lekkers, want verwacht van deze grote, witte pluizenbol niet dat hij een enorme will to please heeft.
advertentie op google
Royal Canin Kuvasz Producten.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Kuvasz. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Kuvasz fokker of kennel.
nilfisk
Kuvasz YouTube.
Kuvasz vs Labrador Duration: 313. Djamal Kuvasz 58867, views. Kuvasz élesítve Duration: 131. Mátyás Bence 4388, views. Kuvasz 3 Duration: 258. Arc-en-Ciel Quercynois 757 views. A három házörz Hungary Pentelei Molnár Kuvasz Kennel Duration: 526. Pentelei Molnár Kennel 26431, views.
Kuvasz Westminster Kennel Club.
The modern kuvasz was developed in Hungary where the breed served as a livestock guardian and as a guard to royalty. Todays AKC breed standard describes the characteristics required of a dog whose function is to protect its flock and drive off predators: large, moderately boned, sturdily built, well muscled, not bulky or lethargic.
Kuvaszkennel de Jonge Hindrikhoeve, de kuvasz.
Over de herkomst van de Kuvasz als ras is veel geschreven en weinig bewezen. De Kuvasz moet omstreeks de 12de eeuw door de Kumanen naar Hongarije zijn gebracht, later door Koning Matthias voor hofjachten op rood en zwart wild zijn gefokt.
Hondenrassen Kuvasz.
Daarna is men met een smalle basis opnieuw begonnen. Dit ras wordt in Nederland vertegenwoordigd door de Kuvasz Vereniging Nederland KVN. De kuvasz heeft een witte vacht, die meestal golvend tot licht gekruld is. Zijn ogen, neus en muilhoeken zijn zwart.

Contacteer ons