Zoeken naar herder pups

herder pups
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Dan breng ik u in contact met de fokker waar er pups zijn geboren en opgroeien wij zelf hebben geen pups te koop, en hebben verder geen info over de pups prijzen., Te koop: prachtige sociale Duitse Herder pups met stamboom.
visum india
WITTE HERDER PUPS Zwitserse Witte Herder Erkend Fokker.
Hoewel wij regelmatig het predicaat krijgen van Beste Zwitserse Witte Herder fokker, proberen wij alleen het Beste te doen voor het Witte Herder ras en onze pups en honden. Wilt u meer informatie over pups of wilt u ooit graag zelf een pup van ons?
goedkope whey protein
DHCN: Duitse Herder Club Nederland.
verlate meldingen van nieuwe geboortes nog in mei. nieuwe herplaatser Roxy. pups geboren bij de Peelbloem. na een gezellige showdag natuurlijk ook de uitslagen. Foto's' uitslagen volgen nog, wel al de sfeerfoto's' geplaatst: ga er maar voor zitten: bijna 900 geslecteerd!
recherchebureau
Honden en Puppies Herders Marktplaats.nl.
Zwarte mechelse herder pups uit beste knpv lijn vader van de pups is berry twee vader van de moeder van de pups is kane. Pups worden gekeurd door de dieren arts en krijgen een chip en de pupy enting de pups mogen week 52 het nest verlaten.
nilfisk
Aen Den Noordendijck.
Bekijk alle beschikbare pups. Nest 2017 Gaia F.C.I. Kaitlin 2017 V-Nest. Bekijk al het nieuws. Nest 2017 Gaia F.C.I. Afgelopen week is Gaia gedekt door Bro. Rond 15 decenber weten we of de dekking is gelukt. Bekijk alle nesten. Van jongs af aan horen honden bij mijn leven. Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder.
Pupinfo LSOHV.
Op 16 november is Oemayra bevallen van 9 pups, 5 reuen en 4 teven in de kleuren zwart, grauw en zilvergrauw. Er is nog 1 reutje beschikbaar. Voor meer info zie de website van de fokker http//www.rashanorfay.be/.: Oudduitse Herder Kennel van Otterloo.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 25 november 2017 1438: Bree. Duitse herder pups beschikbaar. Wij hebben een nestje prachtige Duitse herder pups.
Oud Duitse Herdershond Archieven Puppy te KoopPuppy te Koop.
Voor de Liefhebbers van de Speciale Op dit Moment hebben wij schattige Wolfjesin veele Grijstinten ook zilvergrijs en zwart-heel.Vader en Moder van ons gefokt Ouders sind HD/ED vrij en natuurlijk hebben ze een rechte Rug.De Pups worden in en rond. Prachtige Oudduitse Herder pups.

Contacteer ons