Op zoek naar engelse springer spaniel?

engelse springer spaniel
engelse springer spaniels en fieldtrial labradors.
WERKENDE ENGELSE SPRINGER SPANIELS. Op 8 Augustus zijn de pups van Dash of the Spring Cottage HDA, Ellebogen vrij, Ogen vrij, Optigen Pra vrij, Cnm vrij, Eic vrij en SD2 carrier x DK FTCH Ellijas Dudley, roepnaam Barney Heupen 5/3 Engelse uitslag, Ellebogen 0/0, Ogen vrij, Optigen Pra vrij, Cnm vrij, Eic vrij en SD2 vrij geboren.
goedkope whey protein
Engelse Springer Spaniël Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Engelse Springer Spaniël. De Engelse Springer Spaniël is groter en zwaarder dan de Engelse Cocker Spaniël en is daarmee ook gevoeliger voor heupdysplasie en elleboogdysplasie. Oorontstekingen worden hier wel iets minder vaak aangetroffen dan bij de Engelse Cocker Spaniël, mogelijk door een minder zware beharing van de oren.
stropdas
Engelse Springer Spaniël Club Nederland Engelse Springer Spaniël Club Nederland.
Hartelijk welkom op de website van de Engelse Springer Spaniel Club Nederland. De ESSCN is de officiële rasvereniging die is aangesloten bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Al dertig jaar lang behartigt de vereniging de belangen van haar leden op uiteenlopende gebieden, bijvoorbeeld door het organiseren van activiteiten, zoals hondenshows, de jaarlijkse springerdag, wandelingen, trimtrainingen, het geven van algemene informatie over de show en de jachtlijn en puppyinformatie.
Google zoekmachine
Engelse Springer Spaniels Kennel van de Hazelberg.
Onze honden komen uit de beste bloedlijnen. Wij gaan bij het fokken van onze honden voor de kwaliteit. Onze honden, pups of getrainde honden, vinden hun weg als jacht en gezinshond. 5473 XL Heeswijk-Dinther. 2017 Engelse Springer Spaniel alle rechten voorbehouden.
nilfisk
Puppyplaats.nl Engelse Springer Spaniel pups aangeboden.
Engelse Springer Spanielpups Woodview Ippleppen x Ecosia van Phenrola. Zwart/wit en bruin/wit. Engelse Springer Spanielpups Woodview Ippleppen x Ecosia van Phenrola. Zwart/wit en bruin/wit, geboren05-08 2017. Beide ouders HD_A en ogen vrij van er. 2 september 2017. Engelse springer spaniel pups.
Engelse Springer Spaniel.
Engelse Springer Spaniel is geschikt voor. Gg, UV-proef, behendigheid, VZH, fietsen, joggen, steppen, speuren, jachthondensport. Let op: sommige Engelse Springer Spaniels hebben last van overgevoeligheid voor bepaalde geluidsprikkels en kunnen hierdoor neurotisch en/of fobisch gedrag vertonen. Welk hondenras past bij jou?
Engelse Springer Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
In 1902 besloot de Engelse Kennel Club om de Engelse Springer Spaniël te erkennen als een afzonderlijk ras, omdat hij iets groter is dan zijn neef de Welsh. Het staat vast dat het ras vrij oud is, want er werd een beschrijving van de springing' Spaniel gevonden in de publicatie Treatise of Englishe Dogges uit 1576 van Dr.
Engelse Springer Spaniel overzicht Honden Page.
Rasgroep van de Engelse Springer Spaniel. De Engelse Springer Spaniel behoort tot de Rasgroep Retrievers, Spaniels en Waterhonden." Uitgebreide rasbeschrijving van de Engelse Springer Spaniel. Kijk hier voor een uitgebreide rasbeschrijving van de Engelse Springer Spaniel. Engelse Springer Spaniel Fokkers.

Contacteer ons