Resultaten voor engelse setter

engelse setter
Engelse Setter.
Hond met een zeer zacht, rustig, goedaardig en welgemanierd karakter. Minder impulsief dan de Ierse Setter, minder flink dan de Gordon Setter. De rasvereniging; Vereniging van liefhebbers van de Engelse setter is bezig met de gezondheid van de Engelse Setter.
goedkope whey protein
Vind engelse setter in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Nu ook voor het bewaren van uitgebreide zoekopdrachten. Advertenties gerelateerd aan engelse setter. Setters is een overzichtelijk boek waarin alle vier de setterrassen verenigd zijn. U vindt informatie over de engelse setter, de gordon setter en de ierse setters rood en rood met wit.
stropdassen
Engelse Setter kennels in Nederland Doggo.nl.
Engelse Setter kennels in Nederland. FCI Kennel Fanchon. Lijsterbeslaan 10 8398 GT Blesdijke. Engelse Setter Kennel. Hondenfokker Meer info. Kennel van de Trendsetters. Erasmussingel 237 3045 PH Rotterdam. Engelse Setter kennel. Hondenfokker Meer info. Elzendreef 6 2900 Schoten. Engelse Setters, Gordon Setters en Beagles.
google advertentie
Engelse Setter Pedigree.
Als je een jong gezin hebt en je wilt dat je kinderen opgroeien met een hond met een betrouwbaar en gelijkmatig karakter en als je houdt van regelmatige wandelingen en quality time met een trouwe, goedhartige metgezel, dan is de Engelse Setter een goede keuze voor je.
nilfisk
Stichting AAI Engelse Setter.
De Engelse Setter is over het algemeen een zachtaardige en sociale hond, geen waker hij vindt iedereen aardig, bij uitstek een gezinshond die goed omgaat met kinderen en hij is erg gesteld op gezelschap en dus niet geschikt om veel alleen te zijn.
Engelse setter Jachthonden.
Foto: Lidija Vida. Hoewel de Engelse setter wel apporteert, is het geen allround staande jachthond zoals de continentale rassen dat zijn. De specialiteit ligt nog altijd bij het werk voor het schot: De Engelse setter jaagt zeer ruim en snel.
Ierse Setter Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Ierse Setter. De Ierse Setter heeft een zeer groot risico op heupdysplasie, een pijnlijke gewrichtsaandoening waarvoor een hersteloperatie kostbaar is. Daarnaast komen er meerdere aandoeningen van de hersenen, zoals epilepsie en cerebellaire ataxie aantasting kleine hersenen, diverse oogaandoeningen cataract, PRA, entropion, allergie en maagdraaiing maag-dilatatie-volvulus voor bij dit ras.
Kennel Vanquish English Setters.

Contacteer ons