Op zoek naar duitse herdershond?

duitse herdershond
licg.nl Duitse Herder.
De Duitse Herdershond of kortweg Duitse Herder is van oorsprong gefokt als schaapherdershond, om vee te hoeden en bewaken. Tegenwoordig wordt de Duitse Herder voor allerlei taken ingezet: als huishond, maar daarnaast als werkhond bij politie, douane en leger en ook wel als blindengeleidehond, reddingshond en hulphond.
goedkope whey protein
Duitse Herdershond Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
De Duitse Herder is dan een vriend voor het leven. Voor welke aandoeningen heeft de Duitse Herdershond aanleg? Net zoals andere grote hondenrassen heeft de Duitse Herder kans op een aantal erfelijke gewrichtsaandoeningen. In de eerste plaats heeft de Duitse Herder aanleg voor heupdysplasie.
eijsink kassa
Duitse Herder informatie over het karakter Royal Canin.
Ras afkomst: Duitsland. Andere rasnaam: Duitse Herder Duitse Herdershond. Uiterlijke kenmerken van de Duitse Herder. Bovenal een werkhond Vee en schapenhoeder. Loyale en aanhankelijke gezelschapshond. Het karakter van de Duitse Herder. Hij moet kalm zijn, evenwichtig, vol zelfvertrouwen, oplettend, volgzaam en moedig, en hij moet een gestaald karakter en een vechtinstinct hebben.
hoger in google
Duitse herder Rassen Honden Hondenrassen.
De ogen van de Duitse herder staan goed naar voren, ze zijn erg alert. De honden zijn zwart, ijzergrauw of asgrauw van kleur. De honden kunnen ook bruine of gele aftekeningen hebben. Vaak hebben ze ook een zwart zadel op de rug. De vacht heeft niet veel verzorging nodig. De staart van de honden loopt naar beneden en is vaak erg dik van de haren. De honden zijn erg op de baas gericht en vinden het heerlijk om de hele dag bezig te zijn. Wil je besparen op je belkosten? Kijk op SIM ONLY today. Rasgroep 1: Herdershonden en veedrijvers. Een bijdrage van Hondenrassen. Forum Herdershonden en veedrijvers. Ik stel mij en mijn hondjes even voo. Hallo, ik ben Ritaik, ben een enorme dierenliefhebber. Ik heb 2 hondjes: Eni en Senna, mixjes en ontzettend lief en heel verschillend. Ik hoop hier heel veel te leren over hondenrassen en hoop op tips enz. Ik ga namelijk half maart starten met de. Interesse voor adoptie van de pyren. Via een gedeeld facebook bericht van hondenfokster Marion Klok zag ik dat Athos, een pyreneese herdershond, een nieuw en warme thuis zoekt.
nilfisk
Duitse Herders Spreekbeurten.info.
Je Duitse herder moet duidelijk worden gemaakt dat jij de leider van de groep bent en dat jij beslist wat er gaat gebeuren en wanneer. Reageer niet op aandacht vragen van je hond en laat hem niet het speeltje zien.
Duitse herder pups gewoon mooi! YouTube.
Augusto The Dog Trainer 2139547, views. duitse herder 6 maand Duration: 212. barboe zaza 17817, views. Vier mechelse herder pups zijn 3 weken oud. Inge Brok 4007, views. Shiba Inu pup speelt met Duitse Herder Duration: 416. AikoNero 62854, views.
De Duitse Herder Doggo.nl.
De vachtverzorging van de Duitse Herdershond is niet moeilijk. Met een stevige borstel en een zogenoemd herdersharkje kom je een heel eind. Het is wel zaak dat het regelmatig gebeurt, want de Duitse Herder kan stevig verharen, zeker als hij in huis gehouden wordt.
Duitse herder Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Als ik aan een ander hond denk om te nemen als eerste hond zo als golden retriever of flate coated die zijn wel gezins honden maar elke keer bij het bezoek aan de pups is er geen klik ik val gewoon voor duitse herder.

Contacteer ons