Meer resultaten voor bastaard

bastaard
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: bastaard. b a staard meervoud: bastaarden, bastaards 1 de; mv, niet uit een wettig huwelijk geboren kind 2 de; m dier dat uit de vermenging van verschillende, maar verwante soorten is ontstaan 3 de; m plant die door kruising is ontstaan; hybride.
goedkope whey protein
Bastaard 18 definities Encyclo.
Wettiging kon vroeger geschieden door het huwelijk der ouders, waarbij het kind onder een doek of onder de mantel werd geplaatst mantelkinderen. Gevonden op http//www.wazamar.org/genealogie-a-z/ency/encyb.htm.: dier dat niet van een bepaald ras is vb: het is geen rashond, maar een bastaard.
nlp
Bastaard Nieuws, foto, video, reportages en meer.
En dat gaan wij doen met een feestje, want Bastaard organiseert voor de tweede keer de Fantasy Awards! Op vrijdagavond 3 maart 2017 zal er in Qbus Club Leiden een avondvullende show zijn met muziek, entertainment en natuurlijk de uitreiking van de diverse Fantasy. Bastaard Redactie 28 december 2016.
vloerkleed
Home De Bastaard.
Een historische plek om uit te gaan. Welkom bij café-restaurant De Bastaard! Café-restaurant De Bastaard ligt in het historische centrum van de Hanzestad Kampen, aan de IJssel. Voorheen een kroeg aan de rivierkant, nu een café-restaurant doorbroken door een oude stadsmuur.
pedicures
Buitenechtelijk kind Wikipedia.
In Frankrijk daarentegen werd bastaard soms zelfs een eretitel. Bekend werden onder andere de bastaard van Orléans en de Groot-bastaard van Bourgondië, terwijl Willem de Veroveraar zelfs toen hij al koning van Engeland was nog naar zichzelf verwees als Willem de Bastaard.
Bastaard Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Bastaard of met Bastaard in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Bastaard inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Bastaard en verwijzingen daarnaartoe.
bastaard WikiWoordenboek.
Latijn: hibrida la. Portugees: bastardo pt m. Spaans: bastardo es m. Turks: piç tr. Het woord bastaard staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd bastaard herkend door.
Bieristas laatste nieuws in speciaalbier land.
Gerard van den Broek: De naam Bastaard is natuurlijk een knipoog, maar voor ons is het vooral een geuzennaam. Hertog Jan Bastaard heeft een alcoholgehalte van 27%, en is beschikbaar in de varianten Gember Citroen en Appel Citroengras. Hertog Jan Bastaard is verkrijgbaar in de supermarkt.

Contacteer ons