Resultaten voor italiaans windhondje

italiaans windhondje
Italiaanse Windhond informatie over de Italiaanse Windhond Royal Canin.
Ras afkomst: Italiƫ. Andere rasnamen: Italiaanse Windhond, Italiaans Windhondje, Italiaantje. Uiterlijke kenmerken van de Italiaanse Windhond. Het karakter van de Italiaanse Windhond. Deze vaak door opwinding beverige miniatuur Greyhound is een levendige, dynamische, standvastige, lenige hond, ondanks zijn vaak wat tengere en fragiele voorkomen.
koffiemachine bedrijf
Italiaans Windhondje.
Je bent hier: Startpagina Windhondrassen Italiaans Windhondje. Het Italiaanse Windhondje, in het duits zo treffend Windspiel spel van de wind geheten, is een zeer oud ras. Het werd reeds in het Oude Egypte aan de hoven van de Faraos gehouden en gefokt.
babykaartjes
Italiaans windhondje Rassen Honden Hondenrassen.
Ze kunnen goed in een flatje gehouden worden ze passen zich namelijk goed aan. Het is een hond die erg vrolijk is, maar ook erg aanhankelijk en gevoelig. Het Italiaans windhondje is een hond die gehouden kan worden als gezelschapshond.
goochelaar
Italiaans windhondje Hondencentrum.
Het is belangrijk dat je de humor kunt zien van wat er misgaat, maar dat betekent niet dat je een loopje met je moet laten nemen. Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Italiaans windhondje? Kijk dan op onze Italiaans windhondje opvoeden pagina.
latex fetish
Italiaans Windhondje GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Italiaans Windhondje. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Italiaans Windhondje rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Gelukkig kwam door importen uit Italie het ras weer tot bloei en kreeg het zijn karakteristieke kenmerken weer terug. Het Italiaanse Windhondje is een prettig hondje, dat echter behoefte heeft aan gezelschap en is dus zeker niet geschikt om in een kennel te houden.
Welkom @ Windhonden.nl.
De Italiaanse Windhond is eenkleurig: van zwart, leigrijs tot isabelkleurig. Wit aan de borst en voeten is toegestaan. zichtjager op konijnen, gezelschapshond. Hoewel volwassen Italiaanse Windhonden sterke honden zijn en een hoge leeftijd kunnen bereiken, kunnen jonge dieren in hun omstuimigheid soms een been breken.
Italiaanse Windhond Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Italiaanse Windhond. De Italiaanse Windhond werd naar Europa gebracht en werden later ontwikkeld door de Romeinen. Dit ras wordt nu het meest gezien in een gezin, als een metgezel. De Italiaanse Windhond kan erg verlegen en timide zijn.

Contacteer ons