Meer resultaten voor hovawart

hovawart
Hovawart OMyDog.
Een Hovawart heeft een erg vriendelijk en evenwichtig karakter, kent een behoorlijke beschermdrift en is vrij zelfverzekerd. Hij is bijzonder gehecht aan zijn gezin en doet het erg goed met kinderen en andere huisdieren. De Hovawart heeft wel de neiging om zich op één persoon in het bijzonder te richten.
Taxi Almere
Hovawart informatie over de Hovawart Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Hovawart. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Hovawart fokker of kennel.
escape room
Hovawart Wikipedia.
De Hovawart ontstond in het begin van de 20e eeuw in Duitsland. Kurt Friedrich König en zijn vader Bertram König begonnen in 1922 uit de typische boerenhond, door inkruising met Newfoundlanders, Leonbergers, Duitse herders, Kuvaszs en een Afrikaanse wilde hond, een langharige hond met hangende oren te fokken. In 1937 werd de Hovawart als ras erkend.
hartjes snoep
Hovawart.
De Hovawart werd tevens ingezet om de kudden vee te bewaken. Nadat het ras bijna uitgestorven was, is het ras met behulp van verschillende, op de Hovawart gelijkende honden, teruggefokt naar de huidige standaard. Tegenwoordig wordt de Hovawart gehouden als waakse gezinshond.
fileshares
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Hovawart.
Zowel de Hovawart Club Nederland als Hovawart Rasvereniging Nederland stellen verder het ECVO-oogonderzoek verplicht. De Hovawart Vrienden Nederland en Hovawart Bond Nederland verplichten DNA-onderzoek naar degeneratieve myelopathie. Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasverenigingen.
werkhondenras hovawartkennel van de romerweide.
Mensen die bij ons in aanmerking willen komen voor een Hovawart, willen wij graag uitnodigen om eerst eens te komen kijken naar onze honden, zodat zij een beter beeld krijgen van dit ras en wij een beetje een beeld krijgen van de toekomstige eigenaren van de pups.
Hovawart De Nieuwe Hond.
Hij is niet geschikt om urenlang dezelfde oefening te doen. De Hovawart moet een keer in de week geborsteld worden. Wanneer de hovawart in de verharingsperiode zit zal dit iets vaker zijn. Overtollig haar bij de oren mag geplukt worden.

Contacteer ons