Resultaten voor briard

briard
Briard Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Briard. Oorspronkelijk werd de Briard gebruikt voor het bewaken en hoeden van schapenkuddes. Historische personen zoals als Napoleon, Thomas Jefferson en Lafayette waren in het bezit van een Briard. Vanwege hun uitstekende gehoor werd dit ras door het Franse leger vaak gebruikt om te zoeken naar gewonde soldaten.
invoerkosten
Beschrijving Nederlandsche Briard Club.
Een Briard die alleen in huis en in de tuin, al is deze nog zo groot, wordt gehouden zonder dat men met hem bezig is, zal niet erg nuttig zijn en dat waarschijnlijk ook op een dag duidelijk laat merken.
miele wasdroger
Introductie van kennel van het Klotzicht.
Briards Van Het Klotzicht. pupjes van Prada en Fausto geboren Puppies from Prada and Fausto are born. wij wensen jullie veel kijkplezier op onze homepage! we wish you much fun to look at our hompage! deze site is het beste te bekijken in de schermresolutie 800x600.
schuifdeur
BRIARDS VAN DE BOKSENBERG.
Briard Berger de Brie Franse Herdershond. Briards van de Boksenberg. Briard informatie en foto's' la passion de Briard Briard love. Bienvenue, faites connaissance avec les Briards, regardez les photo's' et info. Welkom, maak kennis met Briards en bekijk de foto's' en info.
kosten incassobureau
Rasstandaard Nederlandsche Briard Club.
Door het Franse leger werden tijdens de twee wereldoorlogen Briards gebruikt als waakhond en als reddingshond bij het zoeken naar gewonden op het slagveld. De Briard is een rustieke hond, soepel, gespierd en goed van verhoudingen. Hij is levendig en kwiek.
Algemene beschrijving.
De oorspronkelijke herderstalenten kan de Briard als huishond niet ontplooien, maar ook zijn familie verliest hij, zoals anders zijn schapen, niet uit het oog. De geschiedenis van de Briard. De Briard of Chien de Berger de Brie, zoals zijn officiƫle naam luidt, behoort tot een oud Frans werkhonden ras.
Franse herdershond: De Briard Dier en Natuur: Huisdieren.
De briard is een intelligente en moedige hond, waaks en kan terughoudend zijn naar vreemden. Voor de taken die ze vroeger hadden moest de briard zelfstandig zijn, wanneer er immers een roofdier kwam aanzetten kon hij niet terug naar de herder om te vragen wat hij moest doen.
Briard.
Oorspronkelijk deed de Briard dienst als herders en waakhond. Tijdens de eerste wereldoorlog had de Briard de bedenkelijke eer om medicijnen en boodschappen over te brengen naar de frontlinies. De stugge werklust van deze honden werd de Briard dan ook fataal.

Contacteer ons