Resultaten voor zwitserse sennenhond

zwitserse sennenhond
Karakter Grote Zwitserse Sennenhond.
Met liefde en een gezonde mate van autoriteit kan men echter veel bereiken. Wie een snel correct werkende hond wenst moet geen Grote Zwitser kiezen. Home Herkomst Rasstandaard Karakter Gezondheid Rasvereniging Contact Links Puppies Fotoalbum van de Weiakkers honden Dekreuen.
sophos
Grote Zwitserse Sennenhond Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Grote Zwitserse Sennenhond. Grote Zwitserse Sennenhond. Rasbeschrijving van de Grote Zwitserse Sennenhond. De Grote Zwitserse Sennenhond is beschermend, loyaal en aanhankelijk. Hij is erg enthousiast om te behagen en het is een goede waakhond. Dit ras is een zeer goede werker.
nlp
Beschrijving Sennenweb.
Prikbord algemeen en alle berichten. Indien u teksten en/of andere informatie overneemt van deze Sennenwebsite stelt onze vereniging het op prijs indien u als bron vermeldt: Sennenweb Nederlandse Vereniging voor Appenzeller, Entlebucher en Grote Zwitserse Sennenhonden. Responsive Theme Mogelijk gemaakt door WordPress.
wilhelmina pepermunt
Kennel van de Ettingen Boerderij de Ettingen.
Sinds enkele jaren fokken wij met onze Grote Zwitserse Sennenhonden. Wij zijn als kennel erkend door de Raad van Beheer, fokken zoveel mogelijk conform de regels van de Raad van Beheer en laten onze honden volledig aankeuren en onderzoeken. Rasbeschrijving Grote Zwitserse Sennenhond.
share
Grote Zwitserse Sennenhond informatie over de Grote Zwitserse Sennenhond Royal Canin.
Deze driekleurige hond is de grootste van de vier Zwitserse Alpenhonden. De Grote Zwitserse Sennenhond is multifunctioneel inzetbaar en draaide zijn poot niet om voor het hoeden van koeien, het beschermen van huis en haard of het trekken of dragen van zware lasten.
rasinformatie van de Grote Zwitserse Sennenhond.
Grote Zwitserse Sennenhond. De Grote Zwitserse Sennenhond of Grosser Schweizer Sennenhund, Grote Zwitserse Berghond is de grootste van de vier Sennenhonden. De andere drie zijn de Berner Sennenhond, de Appenzeller Sennenhond en de Entlebucher Sennenhond. De herkomst van de Sennenhonden is onduidelijk, stammen ze van oorspronkelijke boerenhonden af?
Tips bij het opvoeden van de Grote Zwitserse Sennenhond Startpunthonden.
Grote Zwitserse Sennenhond. Opvoeding en gedrag. Grote Zwitserse Sennenhond. Tips bij het opvoeden van Grote Zwitserse Sennenhond. Het commando Zit Af en Blijf leren. door Redactie 110011. Je hond zit blijf en af leren is van groot belang bij de opvoeding.
Puppyplaats.nl Grote Zwitserse Sennenhond pups aangeboden.
De vader is een internationale kampioen, geïmporteerd uit. Te koop aangeboden puppy's' van Grote Zwitserse Sennenhond. Beide ouders zijn van voortreffelijk. Te koop aangeboden puppy's' van Grote Zwitserse Sennenhond. Beide ouders zijn van voortreffelijke afkomst en hebben een goedmoedig karakter.

Contacteer ons