Meer resultaten voor samojeed

samojeed
Rasinformatie Samojeed MaxLuna.
De Samojeed moet dagelijks anderhalf uur kunnen rennen. Het is daarom aan te raden hem dit aangelijnd of in een omheinde tuin te laten doen want als de Samojeed eenmaal rent, kan hij zomaar verdwenen zijn. Eén keer per week goed borstelen is voor de Samojeed meestal voldoende, behalve tijdens de ruiperiode dan wordt dagelijks borstelen geadviseerd.
visum china
Samojeed Honden rassen Honden DierenDokters.
De Samojeed is een veelzijdige en sportieve huishond. Ze worden gebruikt in de GG, behendigheid, UV, obedience en sledehondensport. Vriendelijk, attent en verdraagzaam. De Samojeed blaft makkelijk en is af en toe zeer zelfstandig van aard, wat de opvoeding kan bemoeilijken.
goedkope whey protein
Samojeed Rassen Honden Hondenrassen.
De samojeed heeft een dubbele vacht. De ondervacht bestaat uit wol, die een stuk korter is dan schapenwol, maar ook gesponnen kan worden om kledingstuken van te maken. De bovenvacht bestaat uit langere rechte gladde haren, die aan het uiteinde een zilverganzende punt hebben.
iphone
Vind samojeed op Marktplaats.nl.
67, Gram levering: op voorraad, direct leverbaar deze fraai afgewerkte zilveren samojeed ketting hanger wordt geleverd in. Zilveren Samojeed ketting hanger klein. Bestel nu deze fraaie zilveren samojeed ketting hanger klein materiaal: 925/000 sterling zilver afmeting in mm: ca. 13 X 13 mm.
nilfisk
Samojeden kennel Taigaro.
Kayuk en Shakira hebben de basis gelegd voor het type samojeed dat wij nog steeds fokken, waarbij gezondheid en zijn open en vriendelijke karakter bovenaan staan. Ook vinden wij het belangrijk dat de samojeed zijn werklust behoudt en dit met veel plezier toont in verschillende takken van hondensport.
Samojeed Wikipedia.
Akita Amerikaanse akita Alaska-malamute Basenji Chowchow Cirneco dell'Etna' Eurasiër Faraohond Finse lappenhond Finse spits Groenlandse hond Hokkaido IJslandse hond Jämthund Japanse spits Kai Kanaänhond Karelische berenhond Keeshond Kishu Koreaanse jindohond Lapinporokoira Mexicaanse naakthond Noorse buhund Noorse elandhond Noorse lundehond Norrbottenspets Oost-Siberische laika Peruaanse naakthond Podenco Canario Podenco ibicenco Podengo Português Russisch-Europese laika Samojeed Shiba Shikoku Siberische husky Taiwandog Thai ridgebackdog Västgötaspets Volpino Italiano Westsiberische laika Zweedse lappenhond.
Hondenrassen Samojeed.
Informatie over de Samojeed. De Samojeed Laika Samojedskaja is een hoogbenig en langharig Russisch met name West-Siberië hondenras, behorend tot de pool en keeshonden. Hij heeft zijn naam te danken aan het volk waarbij hij is ontdekt, de Samojeden; het patronaat van de Noordse Kennelunion.
Welkom bij kennel Siberian Beauty Siberian Beauty.
In 1924 werd de eerste samojeed in het Nederlandse Hondenstamboek ingeschreven en in 1932 werd de Nederlandse Samojeden Club opgericht. In 1958 en 1960 werd door Prinses Wilhelmina een nestje gefokt, zodat de populariteit weer toenam.Een elegante witte poolhond van gemiddelde afmetingen, die in z'n' verschijning kracht, uithoudingsvermogen, charme, lenigheid, waardigheid en zelfvertrouwen uitstraalt.

Contacteer ons