Zoeken naar amerikaanse cocker spaniel

amerikaanse cocker spaniel
Amerikaanse cockerspaniël Wikipedia.
Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flatcoated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun. Zie de categorie American Cocker Spaniel van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.
goedkope whey protein
Ziektes en gezondheidsproblemen bij de Amerikaanse Cocker Spaniel Startpunthonden.
Amerikaanse Cocker Spaniel. Amerikaanse Cocker Spaniel. Ziektes bekend bij Amerikaanse Cocker Spaniel. door Redactie 6240. Seborrhoe is een aandoening van de huid. De balans tussen het aanmaken en het afsterven van de huid-cellen is hierbij verstoord. Er sterven te weinig.
kassasystemen
Amerikaanse Cocker Spaniel.
Waar de stamvader van de Engelse Cocker Spaniel Obo is, een in 1879 geboren reu, stammen de Amerikaantjes van Obo II, die in 1880 naar Amerika ging. De Cocker Spaniel werd in 1883 in Amerika erkend, maar pas in 1946 erkende de Amerikaanse Kennel Club de Engelse en Amerikaanse Cocker als aparte variëteiten en kregen beide rassen een eigen standaard.
incassobureau inschakelen
Amerikaanse Cocker Spaniel Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Zij zijn een van de weinige rassen die in Amerika tot stand gekomen zijn en ze worden beschouwd als een zeldzaam ras. De Amerikaanse Cocker Spaniel is vrijwel onbekend buiten de Verenigde Staten. De Amerikaanse Cocker Spaniel is een middelgrote hond.
nilfisk
Amerikaanse Cocker Spaniel kennels in Nederland Doggo.nl.
Amerikaanse Cocker Spaniel kennels in Nederland. Lageweg 3c 3d 4589 KT Ossenisse. Verantwoord gefokte Amerikaanse cocker spaniels in de kleuren zwart, blond en black tan. Hondenfokker Meer info. Kennel of Heavensland. Ambrozijnberg 336 4707 MT Roosendaal. Amerikaanse Cocker Spaniels. Hondenfokker Meer info.
Amerikaanse Cocker Spaniel.
Amerikaanse Cocker Spaniel. Amerikaanse Cocker Spaniel. Historie en gebruiksdoel. De Amerikaanse Cocker Spaniel is eigenlijk van oorsprong een Engelse Cocker Spaniel maar dan gefokt in Amerika. Meestal is alles wat uit Amerika komt groter. Dit geldt niet voor de Amerikaanse Cocker Spaniel.
Contact.
De oorspronkelijke Amerikaanse Cocker is dus slechts honderd jaar oud. De eerste Ami werd in 1954 geimporteerd vanuit Duitsland door de grondlegger van de Amerikaanse cocker spaniel club mevr. Na 1955 is men in Nederland met het ras gaan fokken.
Home.
Een nieuwe groep voor een rasvereniging voor de Amerikaanse cocker spaniel. Doel is om de gezondheid en het welzijn van Amerikaanse cocker spaniel met name in Nederland te bevorderen. Daarnaast willen wij activiteiten, seminars, clubmatch e.d organiseren voor de leden.

Contacteer ons