Meer resultaten voor stabij

stabij
Stabyhoun/Friese Stabij De Jagersvereniging.
Is de hond eenmaal gewend aan een bepaalde mate van vrijheid, dan kost het hem moeite om samen te werken met de voorjager. Toch werkt de Stabij graag voor zijn baas, mits u vanaf het begin een goede band met hem opbouwt.
goedkope whey protein
Stabyhoun Friese Stabij Rashondenwijzer.
Bij de Stabyhoun, ook wel de Friese Stabij, een Nederlands ras, komt regelmatig elleboog en heupdysplasie voor. Ook komen de ernstige erfelijke aandoeningen epilepsie, PRA en een afwijking in het vatenstelsel tussen de longen en het hart persisterende ductus arteriosus botalli zo nu en dan voor bij dit ras.
wasmachine
Stabijhoun.
De beharing op het troffelvormig oor valt niet vanzelf uit en kan eenvoudig worden geplukt. De rasverenigingen; Nederlandse Vereniging voor stabij Wetterhounen en Vereniging Onze Stabyhoun zijn bezig met de gezondheid van de Stabijhoun. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.
buiten
Hondenrassen Friese Stabij.
Informatie over de Friese Stabij. De Stabyhoun of Friese Stabij is een staande, opjagende en apporterende vogelhond, mollenvanger en waakhond. De Stabij komt, evenals de Wetterhoun, uit Friesland, uit het Friese Woudengebied het oosten en zuidoosten van Friesland. Het is een van de 11 Nederlandse rassen.
nilfisk
De stabijhoun, oorsprong, karakter en opvoeding Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
Men zegt dat het woord stabij een samentrekking is van sta-me-bij wat precies beschrijft wat hij deed; de baas bijstaan in zijn dagelijkse leven, en het woord houn is Fries voor hond, een sta-me-bij-hond dus. Vaker wordt hij Friese Stabij of kortweg Stabij genoemd en in Friesland doorgaans Bijke varianten: Beike, Byke.
Friese Kennel Friese Stabij. vd Stabij. Eenhoornleijn.
Nieuws. Wetterhoun. Kennel Friese van Stabij. de Havanezer. Eenhoornleijn. Wie en waar? Geschiedenis. Rasstandaard. Karakter. Opvoeding en gedrag. Fokkerij. Showen. HD: hoe zit dat? Castratie en sterilisatie. Fietsen. Voeding. Links. Onze honden. Door ons gefokte nesten. Nesten op komst. Pups. Verwacht: J-nest. Disclaimer.
Friese Stabij Stichting Zino.
Kwiebes is een jonge reu van 8 maanden. De moeder van Kwiebes is een Friese stabij en de vader is een Vizsla. Daisy zoekt een nieuw mandje! 4 november 2016 6 november 2016 S.P.Smits Friese Stabij, Overige rassen. Geslacht: Teefje gesteriliseerd.
Friese stabij SZHSZH.
De Friese stabij is een jachthond. Bij de jacht op eenden en duiven is de stabijhoun een goede kameraad. Aan de hond merkt men, dat er wild in aantocht is. Hij blijft rustig op zijn plaats en houdt zich goed schuil.

Contacteer ons