Zoeken naar retriever

retriever
Golden Retriever Fokkers.
Golden Retriever Fokkers in Nederland en België. of the Morning Valley. of Northern Strain. of Rhombus Ward. Amor d Oro. of Barnsley Gold. Break of Dawn. Fan it Jachtfjild. Fén t Griene Woûd. Fan'e' Gouden Iik. Touch of the Sun.
marktplaats te koop
Flatcoated Retriever Club De FRC maakt het verschil.
De FRC is gevraagd in het hondendorp de Flatcoated Retriever te laten zien en vragen te beantwoorden van bezoekers. Leden die dit leuk vinden en gelijk een prachtige dag tussen al die verschillende hondenrassen willen meemaken vraag ik mij een bericht te sturen.
grc tooling
Rasgroep 8: Retrievers en Waterhonden Rassen Honden Hondenrassen.
Nova Scotia duck tolling retriever of Toller. De Nova Scotia duck tolling retriever of Toller is een hond die hoort bij de staande honden, de spaniels en de retrievers. Het zijn erg opgewekte, gehoorzame en werklustige honden. Daarnaast zijn het ook erg intelligente honden.
Miele wasmachine
retriever ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Synonym: golden; retriever. Bij de grote honden wordt het meest gekozen voor de labrador en de golden retriever. Show 1 example. retriever met een schouderhoogte van ruim een halve meter en meestal een blonde, bruine of een zwarte, kortharige vacht.
nilfisk
Golden Retriever De Jagersvereniging.
Golden Retriever Club Nederland GRCN. Algemene informatie over het ras: http//www.goldenretrieverclub.net.: e-mail: info @goldenretrieverclub.nl. De Jachtproevencommissie is een door het bestuur van de Golden Retriever Club Nederland ingestelde commissie met als taak het in stand houden van de Golden Retriever als jachthond.
GRCN Welkom bij de Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Zoek. Home. De GRCN. De GRCN Algemeen. Bestuur. Commissies. Ledenvergadering. Lidmaatschap. Opleidingen. De Golden Retriever. De Golden Algemeen. Rasstandaard. Code van Ethiek. Gezondheid. Pupinformatie. Pupinfo Algemeen. Verwachte nesten. Geboren nesten. Terminologie. Fokken. Fokken Algemeen. Fokreglement. Fokbeleid. Fokkerslijst. Dekreuenlijst. Dek geboortemelding. Show Evenementen. Show algemeen. Uitslagen. Activiteitenagenda. Jacht. Jacht Algemeen. Uitslagen. Activiteitenagenda. prev next. De Golden Retriever Club Nederland is opgericht in 1956 en is de enige door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland erkende rasvereniging voor Golden Retrievers.
Golden Retriever Spreekbeurten.info.
Mijn honden hebben allebei een prijs gewonnen met de Golden Retriever wedstrijd; Benji heeft de 2de prijs gewonnen en Arco de 1ste. Ik heb mijn werkstuk over de Golden retriever gedaan omdat ik het een interessant onderwerp vindik, heb zelf ook 2 Golden Retrievers gehad.
Ras informatie Golden Retriever MaxLuna.
Kort gezegd is de Golden Retriever werkelijk een schat van een hond. De Golden Retriever is zeer sociaal, vriendelijk, evenwichtig, zelfverzekerd, goedmoedig, meegaand, intelligent, werkt graag, gevoelig, en zwemt graag. Opvoeding en Gedrag. De Golden Retriever moet consequent, met zachte hand en veel afwisseling worden opgevoed.

Contacteer ons