Resultaten voor ierse setter

ierse setter
Ierse Setter.
Over het algemeen wordt er weinig meer gewerkt met de Ierse Setter, en de honden die het op veldwedstrijden goed doen, stammen meestal af van zogenaamde werklijnen. De Ierse Setter heeft een heel zacht en goedaardig karakter. Iets levendiger en impulsiever dan de Engelse Setter.
goedkope whey protein
Ierse Setter Club Home.
De Ierse Setter Club behartigt de belangen van de rassen Ierse Setter rood en Ierse Setter rood-wit. De Ierse Setter Club is opgericht in 1915 en is een van de oudste rasverenigingen van Nederland. Op deze website vindt u veel informatie over de rasvereniging en het ras de Ierse Setter.
Slotenmakers
Ierse Setter Rassen Hondenplaza.
En ook nu wordt nog met grote regelmaat aan veldwedstrijden door de Ierse setter deelgenomen.Tot slot een kort woordje over het karakter van onze Ierse setter, ze worden dikwijls beticht van zenuwachtige honden maar zij zijn zeker niet zenuwachtiger dan een iedere andere hond.
kassa
De De De De Ierse Ierse Ierse Ierse Setter. Setter. Setter. Setter. De Ierse Setter.
Setternieuws.: Sitemap De / Ierse disclaimer. Setter. Welkom op onze website over het mooiste hondenras ter wereld. De Ierse Setter. Op deze website kunt u informatie vinden over de geschiedenis, het uiterlijk, maar ook over de verzorging van uw Ierse Setter. Via de kennel pagina kunt u in contact komen met verschillende kennels uit Nederland, ook kunt u zien welke van deze kennels een nest heeft, of binnenkort een nieuw nest verwacht.
nilfisk
Ierse setter Rassen Honden Hondenrassen.
Vast staat dat de Ierse Setter rood en rood-wit vroeger een ras waren. Rond 1885 zijn de rassen als apart ras gefokt. De rode Ierse Setter komt meer voor dan de rood-witte. De Ierse Setter redelijk grote hond, gebouwd op snelheid en uithoudingsvermogen.
Vind ierse setter op Marktplaats.nl.
Beswick ierse setter, mint condition. Sugar of wendover ik heb er nog een, maar die heeft gelijmde rechter voor poot, zie andere advertentie deze is in mint condition, trefwoorden. Irish setter, red setter, iersesetter, ierse setter. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.
Ierse Setter Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Verstandig is om dit ras aangelijnd te houden, omdat ze de neiging hebben om hard weg te rennen en zijn dan moeilijk te vangen. De Ierse Setter eist een vaste en consequente training. De Ierse Setter is aanhankelijk, lief en gevoelig.
Fawlty Jones Ierse Setter kennel. Ierse Setter fokker in Limburg met af en toe pups. Fawlty Jones Ierse Setter Kennel. Fokker van de Ierse Setter in Noord-Limburg, met af en toe pups.
Fokker van de Ierse Setter in Noord-Limburg, met af en toe pups. Ga naar de inhoud. Een Speciaal Nest. Welkom op de Website van Ierse Setter Kennel Fawlty Jones! Fokker van de Ierse Rode Setter, met af en toe pups.

Contacteer ons