Op zoek naar chinese naakthond?

chinese naakthond
Chinese gekuifde naakthond Wikipedia.
Bichon frisé Bolognezer Bostonterriër Cavalier King Charles-spaniël Chihuahua Chinese gekuifde naakthond Coton de Tuléar Épagneul nain continental Franse buldog Franse poedel Griffon Belge Griffon Bruxellois Havanezer Japanse spaniël King Charles-spaniël Kromfohrländer Leeuwhondje Lhasa Apso Maltezer Markiesje Mopshond Pekingees Petit Brabançon Russische toyterriër Shih tzu Tibetaanse spaniël Tibetaanse terriër.
Slotenmakers
Chinese naakthond Rassen Honden Hondenrassen.
Soms wat terughoudend naar vreemden. Ze worden vooral gehouden als gezelschapshond, maar een chinese naakthond is dol op leren dus ook gehoorzaamheid en behendigheid zijn geweldige dingen die je met je chinese naakthond kunt doen. Chinese naakthonden passen zich makkelijk aan aan hun baasje.
Incassobureau
Chinese Naakthond Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Chinese Naakthond. De Chinese Naakthond is, zoals zijn naam al zegt, naakt. Deze erfelijke eigenschap is er specifiek in gefokt en is dan ook een schadelijk raskenmerk. Hypotrichose is geen ernstige aandoening, maar het is wel onnatuurlijk dat deze honden grotendeels geen vacht hebben.
goochelaar
Naakthonden.nl Chinese Naakthond.
In welke groep men een hond ook plaatst, om een echt haarloos lichaam te krijgen dient menig Chinese Naakthond geschoren te worden. Een Chinese Naakthond op de show behoort geheel vrij van haar en stoppels te zijn op het lichaam.
latex rubber
Chinese Naakthond De website van Pekingees en Dwergspanielclub.
Het haar op het gezicht wordt in een punt naar beneden geschoren, wat het dier zijn typische uiterlijk geeft. De reuen zijn iets groter dan de teven, de schouderhoogte is tussen de 23 en 33 cm. De Chinese Naakthond past zich qua beweging aan het gezin aan. VFR Chinese Naakthond.
Chinese Naakthond kennels in Nederland Doggo.nl.
Zoek een adres bij jou in de buurt. Chinese Naakthond kennels in Nederland. Plataanlaan 5 5616 LN Eindhoven. Hondenfokker Meer info. Special Princess bestaat sinds 2009 en wij zijn een kleinschalige hobbyfokkerij die af en toe een nestje Chinese Naakthonden hebben.
Chinese Crested Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
De Chinese naakthond is goed in het uitvoeren van trucs. Activiteit en bewegen. De Chinese naakthond doet het erg goed in het appartement en zou het prima doen zonder een omheinde tuin. Regelmatige speelsessies zou voldoende zijn voor dit ras.
rasportret-Chinese-naakthond.
De Chinese naakthond is een absolute gezelschapshond. Hij is aanhankelijk, speels, vrolijk en slim. Hij houdt erg van aandacht en van knuffelen, maar kan ook genieten voor een lange wandeling door de bossen. De Chinese naakthond is vanwege zijn haarloze lichaam een aparte verschijning.

Contacteer ons