Op zoek naar witte herder?

witte herder
Rasinformatie Zwitserse Witte Herder MaxLuna.
De Zwitserse Witte Herder heeft een halflangharige, witte vacht. De Zwitserse Witte Herder werkt graag voor zijn baas en moet daarnaast veel kunnen rennen en spelen. Af en toe borstelen is voor Zwitserse Witte Herder meestal voldoende, maar tijdens de ruiperiode wordt dagelijks borstelen geadviseerd.
visum
Zwitserse witte herder Rassen Honden Hondenrassen.
De Witte Herders werder onderling gekruisd, en omdat de kleur wit recessief is kunnen twee Witte Herder ouders uitsluitend witte nakomelingen krijgen. Nadat het Witte Herder ras gedeeltelijk was opgebouwd in vooral de VS en Canada, werd er in Zwitserland in de jaren 70 voor het eerst mee verdergefokt.
goedkope whey protein
Zwitserse witte herder Herdershonden.nl.
De Zwitserse witte herder, soms ook enkel witte herder of Zwitserse herder genoemd, is één van de meest nieuwe herdershondrassen. De Zwitserse witte herder is zeer nauw verwant aan de Duitse herder en daarom in veel opzichten goed vergelijkbaar. Over het algemeen is de Zwitserse witte herder iets zachtaardiger dan de Duitse herder.
online kassa
Home Misthy's' Friends.
Zwitserse witte herder kennel Misthy's' Friends is een Zwitserse witte herder kennel, waar de honden in huiselijke kring verblijven. Hierdoor krijgen ze een goede band met mens en dier. Onze Zwitserse witte herder roedel bestaat op dit moment uit onze teven Char Merel, Enjoy, Heaven, Lotus Lola en Nikita en onze reuen Easy en Nio.
Taxi Haarlem
licg.nl Zwitserse Witte Herdershond.
Eerst werd dit de Amerikaans-Canadese Herder, bij de erkenning door de FCI in 2003 koos men voor de naam Zwitserse Witte Herder. Van oorsprong is de Zwitserse Witte Herder dus ook een werkhond die werd ingezet voor allerlei taken zoals het hoeden van schapen en bewaken van het erf.
Tips bij het opvoeden van de Zwitserse Witte herder Startpunthonden.
Zwitserse Witte herder. Opvoeding en gedrag. Zwitserse Witte herder. Tips bij het opvoeden van Zwitserse Witte herder. Het commando Zit Af en Blijf leren. door Redactie 112752. Je hond zit blijf en af leren is van groot belang bij de opvoeding.
Canadees Amerikaanse Witte Herder informatie over de Canadees Amerikaanse Witte Herder Royal Canin.
Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Canadees Amerikaanse Witte Herder fokker of kennel. Heb je al een Canadees Amerikaanse Witte Herder pup in huis.
For the Joy of Life: Zwitserse witte herder.
Zwitserse witte herder. De Zwitserse witte herder oftewel Berger Blanc Suisse. In mijn ogen, beleving en ervaring is de witte herder een geweldige hond die mij als eerste vooral op viel door de kleur. Het onderscheidt ze en maakt ze bijzonder.

Contacteer ons