Resultaten voor hollandse herder

hollandse herder
Hollandse herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
goedkope whey protein
Hollandse Herder.
De Hollandse Herder is een typisch werkhondenras. Ooit gefokt voor het hoeden van schapen en bewaken van de eigendommen van de baas, zien we de Hollandse Herder tegenwoordig als actieve huis en gezinshond en wordt hij tevens professioneel ingezet als politiehond, reddingshond, speurhond en zelfs als blindengeleidehond.
stropdas
Hollandse Herder Honden rassen Honden DierenDokters.
Home Honden Honden rassen Hollandse Herder. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. NHC Nederlandse Herdershonden Club is in 1898 opgericht en een van de oudste rasverenigingen in ons land. Prijs van een pup. De Hollandse Herdershond kost 500.
google advertentie
Hollandse Herdershond, korthaar.
De rasverenigingen; Nederlandse herdershonden Club en Vereniging voor de Hollandse Herder zijn bezig met de gezondheid van de Hollandse herdershond, korthaar. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. De Vereniging voor de Hollandse Herder stelt onderzoek naar Heupdysplasie verplicht.
nilfisk
Vind hollandse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Mechelse herder/ Hollandse herder reu. Voor onze jonge reu, kruising mechelse herder / hollandse herder van 9 maanden zijn wij op zoek naar een nieuw baasje. De pup is aangeschaft als zijnde diensthond maar heeft hier een te lief en zacht karakter voor.
Hollandse Herder SZHSZH.
Rond 1900 waren de schaapskuddes grotendeels verdwenen en raakte de Hollandse Herder die functie kwijt. In de negentiende eeuw kwam het begrip ras in opkomst. De eerste rasbeschrijving van de Hollandse Herder uit 1875. Het dier werd toen nog Inlandse Herdershond genoemd.
De Hollandse Herder NHC.
Nederlandse Herdershonden Club. De Hollandse Herder. De Hollandse Herdershond, een ras van eigen bodem. De Hollandse Herdershond is er in drie variëteiten, de kort, lang en ruwhaar. Het is een middelgrote, middelzware hond; de reuen worden 57-62 cm en de teven 55-60 cm hoog.
De Hollander. De Hollandse Herders.
De Hollandse Herder is een alerte, beweeglijke hond die zeer gericht is op zijn mensen. Hij is gehoorzaam, maar legt daarbij een grote mate van zelfstandigheid aan de dag. Dit kan door sommigen voor eigenwijs doorgaan De Hollandse Herder mag niet snel ergens van onder de indruk zijn.

Contacteer ons