Zoeken naar flatcoated retriever

flatcoated retriever
licg.nl Flatcoated Retriever.
De Flatcoated Retriever past bij een sportieve, stabiele eigenaar die graag veel met zijn hond bezig is en hem vriendelijk en geduldig maar ook zeer consequent begeleidt. Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Flatcoated Retriever het ras is dat u zoekt.
goedkope whey protein
Flatcoated retriever Wikipedia.
Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flatcoated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun.
google adverteren
Flatcoated Retriever.
De Flatcoated Retriever heette, voordat zijn vacht glad werd door het inkruisen van andere rassen, Wavycoated Retriever. De hond is oorspronkelijk gefokt om aangeschoten wild te apporteren uit dichtbegroeid terrein. De Flatcoated Retriever kenmerkt zich door zijn vriendelijke en sociale aard waardoor hij niet snel ruzie krijgt.
infrarood
rasinfo.
Een Flatcoated Retriever verschilt op een aantal punten duidelijk van de andere retrieverrassen. Zo is hij later volwassen dan de andere Retrievers wat betekent dat u meer geduld nodig zult hebben bij zijn opvoeding en training en is hij temperamentvoller, ondeugender en beweeglijker.
nilfisk
Flatcoated retriever Hondencentrum.
Een Flatcoated Retriever is intelligent en inventief, bij gebrek aan een consequente opvoeding en voldoende aandacht verveelt de hond zich en gaat janken en zich uitlleven op het aanwezige meubilair. Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Flatcoated retriever?
Flatcoated Retriever hondenrassen en eigenschappen.
Flatcoated Retriever graaft putten en kuilen in de tuin. Flatcoated Retriever heeft verlatingsangst. Flatcoated Retriever is te dik. Flatcoated Retriever is weggelopen. Flatcoated Retriever komt niet als ik hem roep. Flatcoated Retriever luistert niet. Flatcoated Retriever trekt aan de lijn.
Flatcoated Retriever Flat Passions.
summer 2018: Nykka Pojke: black and liver puppies. BEJCH Exclusive Pojke Od Hradu Valdek. Show: Belgisch Junior Champion. test social behaviou succeeded. admission LOSH breeding. Black Passion Under Bavarian Sky. test social behaviour succeeded. admission LOSH breeding. Album Pojke Nykka photos will follow. Flatcoated Retriever Kennel.
Werkende Flatcoated Retriever Groep Home.
De Werkende Flatcoated Retriever Groep is opgericht op 29 november 2016 door een klein aantal enthousiaste voorjagers die de geschiktheid en het gebruik van de Flatcoat als werkende retriever wil stimuleren. De WFRG heeft inmiddels erkenning aangevraagd bij de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.

Contacteer ons