Meer resultaten voor terrier

terrier
De Cairn Terrier NCTC.
Samen op pad. Een Cairn Terrier kunt u overal mee naar toe nemen, mits u hem van het begin af aan op een juiste wijze heeft opgevoed. Meenemen in de trein, bus of tram gaat door zijn formaat heel gemakkelijk.
mini parfum
licg.nl Cairn Terriër.
De kleine Terriërs met hun beschermende vacht en moedige, vasthoudende aard waren in staat hen daar te volgen en uit te jagen of doden. Gaandeweg werden de verschillende kleine Terriërtypen gesplitst en in 1912 werd de Cairn Terriër als apart ras erkend.
sloepen te koop
Home Nederlandse Kerry Blue Terriër Club.
De Kerry Blue Terriër op de foto. Welkom op de site van de Nederlandse Kerry Blue Terriër Club. De Kerry Blue Terriër stamt uit het Ierse graafschap Kerry. De Kerry Blue is een temperamentvolle, moedige en zelfverzekerde hond met een typisch Iers karakter.
tuincentrum bull
Australische Terriër.
We hebben per jaar 1 hooguit 2 nestjes. Als Australische terriër fokker zijn wij al zeer geruime tijd lid van en fokken conform de Schotse Terriër Club, de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland en de Klub für Terrier in Duitsland.
huis te koop zetten tips
Schotse Terrier Club.
Cesky terrier, het eerste erkende ras afkomstig uit Tsjechië, is het resultaat van doelbewuste kruising tussen de Schotse en de Sealyham terrier. Dandie Dinmont Terriër. De Dandie Dinmont is waarschijnlijk het enige ras dat zijn naam dankt aan een romanfiguur.
nilfisk
Vind terrier in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Bronzen beeld schotse terrier matriaal echt brons ook geschikt voor buiten ideaal als geschenk voor familie relatie of vrienden bronzen beelden worden altijd door de bronsgieter gepatineerd waardoor elk beeldje een authentieke uitstraling heeft. Onze online verkoop prijs euro 34.95 Gratis bezorging in.
Terriër hond Wikipedia.
Terriërs van het buldogtype, zoals de bulterriër, zijn rassen die uit buldoggen en terriërs gekruist zijn om de kracht van de buldog te verenigen met het felle temperament van de terriër. Ten slotte zijn er terriërs van het dwerghondtype, zoals de yorkshireterriër, die speciaal als gezelschapshond gefokt zijn.
terrier Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: terrier DE terrier EN terrier ES. Vertalingen terrier FRNL. 1 trou qui sert d'abri' à certains animaux hol.

Contacteer ons