Op zoek naar heidewachtel?

heidewachtel
Welkom.
van" Loenerhof" Heidewachtels! Wij wensen jullie veel kijkplezier, mochten er vragen zijn dan kunnen jullie altijd contact met ons opnemen. Onze honden worden gefokt op gezondheid, karakter, schoonheid en werklust. Al onze honden voldoen aan de eisen die worden gesteld door de rasvereniging.
goedkope whey protein
Kleine Münsterländer of Heidewachtel Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Kleine Münsterländer of Heidewachtel. De Kleine Münsterländer of Heidewachtel is een hond die hoort bij de staande jachthonden, de spaniels en de retrievers. De honden zijn erg meegaand en erg intelligent.
Taxi Haarlem
Pups.
Klik op onderstaande knoppen voor meer info. Om onze pups zo goed mogelijk voor te bereiden op de grote wereld doen wij alles aan socialisatie. Hierbij een filmpje van het R-nest van Lisse Pedro bij het Puppy Ontdek Parcours van Qimmiq.
bewakingscamera draadloos
Kleine Münsterländer Hondencentrum.
Omdat hij in groten getale op de Lüneburger Heide werd gehouden voor de jacht op gevederd wild vooral op kwartels, wordt hij ook wel heidewachtel of kwartelhond genoemd. Münsterlanders kunnen worden ingezet als staande en als drijvende hond en kunnen wild zowel opsporen als apporteren.
nilfisk
Home Heidewachtelvereniging.
Via onze site willen wij proberen u informatie te verschaffen over onze hond. de Heidewachtel en over onze vereniging voluit genaamd.: Nederlandse Vereniging van Heidewachtelliefhebbers. Iedere bezitter van een Heidewachtel zou lid moeten zijn van de Nederlandse Vereniging van Heidewachtelliefhebbers.
Vind heidewachtel in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Pups friese stabij x heidewachtel x kooiker x border collie. Wij hebben hele mooie pups heidewachtel x friese stabij die hun nestje mogen verlaten. Het zijn hele vrolijke, speelse en nieuwsgierige pups, die gewend zijn aan kinderen en andere dieren, zoals kippen, konijnen, cavia's, geiten, paarden en pony's.
Vind heidewachtel in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Prachtige heidewachtel pups mogen gelijk mee. We hebben een prachtig nestje heidewachtel pups, beiden ouders zijn aanwezig, en zijn super lieve honden, de pups zijn 23-1-2017 geboren, ze mogen gelijk met hun nieuwe baasje mee, er zitten teefjes en reutjes in het nest, ze zijn geent, gechipt en nagekeken door de dierenarts, er zit ook een.
De Heidewachtel.
Er is geen heidewachtel die een permanente onderdrukking van zijn basisbehoefte zonder schade doorstaat. De heidewachtel heeft van huis uit een vrolijk en lief karakter wat bij een goede begeleiding van uw kinderen ook nog aanwezig is als hij oud is.

Contacteer ons