Meer resultaten voor akita

akita
Akita hond Wikipedia.
Akita Amerikaanse akita Alaska-malamute Basenji Chowchow Cirneco dell'Etna' Eurasiër Faraohond Finse lappenhond Finse spits Groenlandse hond Hokkaido IJslandse hond Jämthund Japanse spits Kai Kanaänhond Karelische berenhond Keeshond Kishu Koreaanse jindohond Lapinporokoira Mexicaanse naakthond Noorse buhund Noorse elandhond Noorse lundehond Norrbottenspets Oost-Siberische laika Peruaanse naakthond Podenco Canario Podenco ibicenco Podengo Português Russisch-Europese laika Samojeed Shiba Shikoku Siberische husky Taiwandog Thai ridgebackdog Västgötaspets Volpino Italiano Westsiberische laika Zweedse lappenhond.
détective
Akita OMyDog.
Om zijn conditie op peil te houden zijn een dagelijkse wandeling en af en toe een langere trektocht noodzakelijk. Synoniemen: Akita Inu, Japanese Akita, Akita-Ken, Japanse Akita. Oorspronkelijke functie: Jachthond, Gevechtshond. Huidige functie: Werkhond, Gezinshond, Waakhond, Jachthond. Uiterlijk: De Akita is een grote, robuust gebouwde hond met een sterk gestel en een wolfachtig uiterlijk.
Tattoos
Akita Inu Honden rassen Honden DierenDokters.
Nederlandse Vereniging voor Akita Inu's, opgericht op 1-1-1991. De vereniging behartigt de balngen van de volgende rassen: Akita, Shiba, Hokkaido, Kai, Kishu, Shikoku en American Akita. De Akita is een oud ras, afkomstig van het eiland Hnshu, gelegen in de noordelijke provincie Akita.
kosten latex spuiten
Akita Honden 2dehands.be.
zeer mooie witte akita inu pus. zeer mooie zuiver witte akita inu pups wij hebben een nestje van zuiver witte akita pups uit eigen kweek pups zijn geboren13/09/2017 en zijn h. 1 november 2017 1026: Bocholt. Akita pups te koop.
makelaar sittard
Geen brede bek, maar een spitse snuit: Akita hoort niet op de lijst NOS.
Geen brede bek, maar een spitse snuit: Akita hoort niet op de lijst. Akita Raad van Beheer. Het is niet terecht dat de akita op de lijst met gevaarlijke honden staat. Dat zegt Irma Jansen van de vereniging voor Japanse rashonden Nippon Inu.
Puppyplaats.nl Akita pups aangeboden.
Japanse akita inu. Mooie akita inu reu Hij is ander half jaar oud Van wegen omstandigheden moet hij weg Hij is Goed verzorgt Hij kan goed omgaan met kinderen en anderen honden behalve met katten Wij willen een goed thuis voor hem.
Togarashi Akita's.'
Akita Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Akita. De Akita heeft vaak te kampen met heupdysplasie, een pijnlijke aandoening van de heupgewrichten. Ook elleboogdysplasie en patellaluxatie worden gezien bij de Akita. Deze aandoeningen manifesteren zich vaak al op jonge leeftijd en kunnen de beweging ernstig belemmeren.

Contacteer ons