Resultaten voor lagotto romagnolo

lagotto romagnolo
Lagotto romagnolo pups Honden Retrievers, Spaniƫls en Waterhonden Marktplaats.nl.
Help en info. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Lagotto romagnolo pups. Update: we hebben nog 1 lieve puppie mag vanaf zondag verhuizenteefje Wij hebben hele mooie lieve puppies.
goedkope whey protein
Welkom bij de Lagotto Romagnolo Club Nederland.
Welcome to the homepage of the Lagotto Romagnolo Club Nederland. Here you can find all sorts of information about the Lagotto Romagnolo. On the left side you will see a menu with specific subjects about the breed and our club.
stropdas
Lagotto Romagnolo Honden Page.
Ook mensen met allergische reactie / luchtwegproblemen bij honden blijken deze klachten niet of nauwelijks te hebben bij de Lagotto Romagnolo. De Lagotto is een plezierige hond, die bovendien oud wordt, gemiddeld zo'n' 15 jaar. Rasstandaard van de Lagotto Romagnolo.
google
Lagotto Romagnolo Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
De rashond Lagotto Romagnolo is klein tot middelgroot. Ze zijn goed gebouwd, gedrongen en levendig en de Lagotto Romagnolo beschikt over buitengewone goede reukzintuigen. Ze vertonen een oplettende, intelligente en zachte uitdrukking. De Lagotto Romagnolo is een trouw en aanhankelijk ras en is een uitstekende familie metgezel.
nilfisk
Karakter van de Lagotto Romagnolo.
De Lagotto Romagnolo is een vrolijke enthousiaste hond die soms terughoudend reageert naar nieuwe mensen en nieuwe ervaringen. Deze terughoudendheid moet in goede banen worden geleid teneinde te voorkomen dat deze terughoudendheid kan omslaan in angst. Om ervoor te zorgen dat de pup kan uitgroeien tot een stabiele hond is het essentieel dat er in het nest al wordt begonnen met socialiseren.
Lagotto Saltelante Romagnolo Lagotto kennel Romagnolo menu. Kennel.
Sinds 2009 fok ik af en toe een nestje honden uit verantwoorde combinaties volgens de regels van de Lagotto Romagnolo Club Nederland, waar ik lid van ben. Op deze website kunt u informatie vinden over mijn kennel, over het ras, de opvoeding, training en verzorging van lagotti.
Lagotto Romagnolo De Nieuwe Hond.
Home Hondenrassen Lagotto Romagnolo. Rasgroep 8: Retrievers, opstotende honden en waterhonden. Deel op Facebook. Tweet op Twitter. Retrievers, opstotende honden en waterhonden. Land van herkomst. Italie Huidige en oorspronkelijke taken. Reuen ongeveer 46 centimeter. Teven ongeveer 43 centimeter. Het hoofd van de Lagotto Romagnolo is breed.
Lagotto romagnolo Hondencentrum.
Kijk dan op onze Lagotto romagnolo opvoeden pagina. Schofthoogte van de Lagotto reu is 43-48 cm ideaal 46 cm; die van de teef 41-46 cm ideaal 43 cm. Gewicht van de Lagotto reu is 13-16 kg, dat van de teef 11-14 kg.

Contacteer ons