Op zoek naar ierse terrier?

ierse terrier
Ierse Terriër Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
De Ierse Terriër moet regelmatig geborsteld worden met een harde borstel om dode haren te verwijderen. Wassen mag alleen worden gedaan als het absoluut noodzakelijk is en dan met behulp van een milde shampoo om de integriteit van de vacht te behouden. De Ierse Terriër is een relatief gezond ras, hoewel sommige zijn gevoelig voor Hypothyroïdie. De Ierse Terrier heeft een dubbele vacht ras.
goedkope whey protein
NITC Nederlandse Ierse Terrier Club.
Sinds 1 juli 1947 bestaat zij als zelfstandige vereniging. Vandaag de dag is de Ierse Terriër Club een actieve club die 400 leden telt. Het doel van de vereniging is het bevorderen van de liefhebberij voor het Ierse Terriër ras.
autorijschool
Ierse Terriër Pedigree.
Hij heeft een hart dat drie maten te groot is voor zijn harige lijf; het hart van een dolende ridder. De Ierse Terriër heeft ook iets wat de meeste honden niet hebben, hij heeft iets van het mystieke van het land van zijn voorouders meegekregen. De Ierse Terriër kan 15 jaar worden.
kassasysteem ipad
v. Koudenhoven Irish Terriers Ruim 40 jaar fokken wij Ierse Terriers op type en temperament.
Koudenhoven Irish Terriers. Ruim 40 jaar fokken wij Ierse Terriers op type en temperament. Select a page. Al meer dan 40 jaar fokken wij Ierse Terriërs op karakter en gezondheid. Wij doen ons best het oorsponkelijke Ierse type te behouden.
nilfisk
Ierse Terriërs van de Mellifera Imkerij Bloem.
Gewicht: ongeveer 14 kg. Over de Ierse Terrier. De Ierse Terrier behoort tot de rasgroep Terriërs. Zoals de naam als zegt, komt de Ierse Terriër oorspronkelijk uit Ierland. Door zijn ruwharige vacht was hij goed bestand tegen het gure klimaat van dit land.
Rasinformatie Ierse Terrier MaxLuna.
Af en toe borstelen en 2 maal per jaar naar de trimsalon om geplukt te worden, is voor de Ierse Terriër meestal voldoende. Link Rasvereniging en. Nederlandse Ierse Terriër Club. Dit artikel delen. link Link gekopiëerd. Vrienden met een Ierse Terrier.
Ierse Terrier Honden rassen Honden DierenDokters.
Home Honden Honden rassen Ierse Terrier. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. Nederlandse Ierse Terriër Club. Opgericht 1 juli 1947 en telt ongeveer 400 leden. Zoals de naam al zegt, komt de Ierse Terriër oorspronkelijk uit Ierland.
Ierse Terrir worldwidebase. header_honden. Nieuwe pagina 1.
Hij is een van de oudste Terrirrassen volgens de Ieren zelf is hij de oudste rashond ter wereld en de moderne Ierse Terrir stamt af van twee kampioenen uit de jaren na 1870, Erin en Killney Boy. De Ierse Terrir is ontstaan uit een lokale Ierse Terrirvariant, die samengesteld was uit diverse elementen: de Aardterrir uit een Engelse jachtkennel in Ierland, Rattehonden uit Cork, Zuid Ierland en Ballymena, en een inkruising van Terrirs van Wales.

Contacteer ons