Resultaten voor oud duitse herder

oud duitse herder
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
goedkope whey protein
De Oudduitse Herder.
dieren veel is gefokt, is deze afwijking vrij algemeen voorkomend geworden bij de Duitse Herder, en daardoor ook bij de Oudduitse Herder. De ouderdieren worden middels röntgenfotos via de PennHip methode, of op de klassieke methode beoordeeld. Er zijn dan 5 klassen van HD.: HD A: de hond is volledig vrij van HD. HD B Tc: de hond is vrij van HD maar in overgangsvorm. HD C /: licht positief, er zijn op de foto's' aantoonbare verschijnselen van HD te zien. HD D: positief, duidelijke verschijnselen van HD. HD E: positief optima forma, zeer ernstige mate van HD. Binnen de NODHV wordt alleen met HD-A en HD-B ouderdieren gefokt. Voorts proberen we zoveel mogelijk met verschillende ouderdieren te fokken het zogenaamde breed fokken zodat zoveel mogelijk van de genetisch bepaalde kenmerken in onze populatie blijven. Zie verder de rasstandaard voor de specifieke bouwkenmerken. Copyright c 1998 2015. Nederlandse Oud Duitse Herdershonden Vereniging.
backlinks
Verschil langstokhaar en Oudduitse herder.
Echter is de Oud Duitse herder vereniging een niet door het FCI erkende vereniging! Wanneer je een Oud Duitse Herder koopt kan je je dus niet aansluiten bij een Duitse Herder vereniging, niet meedoen aan clubmatches voor Duitse Herders etc.
CAM
Oud Duiste Herder: Blue Sacrifice Oud Duitse Herder en Tibetaanse Terrier kennel.
Blue Sacrifice Oud Duitse Herder en Tibetaanse Terrier kennel. dracht van een hond. Oud Duiste Herder. Foto's' van Timberly. Doorzoek de website. Doorzoek de website. Blue Sacrifice Oud Duitse Herder en Tibetaanse Terrier. Startpagina Oud Duiste Herder. Oud Duitse Herder.
nilfisk
Oud Duitse Herder Hond-kat.nl.
Wij selecteren inmiddels alweer ruim 10 jaar op dezelfde eigenschappen als de richtlijnen waarop gefokt wordt binnen de verschillende Oud Duitse herder verenigingen zoals de DHCN. De Duitse herder langhaar is sinds 1 januari 2011 een erkend variëteit geworden waar wij natuurlijk ontzettend blij mee zijn!
Oudduitse herder kennel Van Chika s Erf ODH oudduitseherder fokker, langharige duitse herders, pups.
Zij was een kortharige Duitse herdershond. Nadat onze eerste zoon geboren was, hebben wij toen Daan 11 maanden oud was, onze eerste oudduitse herder pup gekocht in Duitsland. We hebben haar Pien" genoemd. Met Pien is mijn passie voor de oudduitse herdershond en fokkerij begonnen.
Oudduitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Oudduitse Herder Kennel. Hondenfokker Meer info. Kennel vom Wede. Borgweg 79 9608 TG Westerbroek. Wij zijn fokkers van de Oudduitse DDR herder. Hondenfokker Meer info. Kerkheide 2 5513 ND Wintelre. Af en toe n nestje prachtige Oud Duitse Herder pups uit weloverwogen combinaties.
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
De Voorhorsthoeve is een erkende kennel en beschikt over het certificaat van de LSOHV. Tevens beschikt onze oudduitse herder Alyssa over een fokcertificaat. Klik op de titel om naar de downloadpagina van de certificaten te gaan. Sinds jaar en dag wordt de Voorhorsthoeve bewoond door herders.

Contacteer ons