Meer resultaten voor ijslandse hond

ijslandse hond
Vereniging voor de IJslandse Hond.
geboortebericht pups LukkaxVaskur geplaatst. Welkom op de site van de Vereniging De IJslandse Hond in Nederland. Onze vereniging is opgericht op 21 november 1991 door een klein groepje enthousiaste mensen die dit prachtige ras wilden behouden. De vereniging is bedoeld voor liefhebbers en fokkers van IJslandse Honden.
goedkope whey protein
IJslandse hond Rassen Hondenplaza.
Just being natural 2004. Meer op Hondenplaza over: IJslandse hond. Er zijn 0 fokkers: Fokkers IJslandse hond. Er zijn video's: Video's' IJslandse hond. Er zijn Honden profielen: Profielen IJslandse hond. Er zijn Rasverenigingen: Profielen IJslandse hond. Hondenplaza Rasbeschrijving: IJslandse hond.
hond
Het HondenForum Bekijk onderwerp Ervaringen Ijslandse Hond gezocht.:
Wij hebben gelijk gezegd, de 2e word weer een witte! Maaaaaarrrr ik heb ook al vaker gekeken naar een Ijslandse hond, deze lijkt ook wel te passen bij onze Zwitserse qua karakter. Zijn er hier mensen met een Ijslandse hond?
hond
IJslandse hond Rassen Honden Hondenrassen.
De IJslandse hond heeft veel energie en daarom is veel wandelen nodig; ook op plaatsen waar hij los kan lopen. Let op: als hij niet gewend is aan het verkeer kan hij loslopend op de stoep zo de straat oversteken.
nilfisk

Welkom op frá Fuglatorgi IJslandse Honden. IJslandse Honden vanaf 1992. Op zoek naar informatie over de IJslandse Hond? Op deze website vindt u alles over dit prachtige ras. Karakter, gezondheid, verzorging en nog veel meer, uiteraard met heel veel foto's!
Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mail of telefoon.
IJslandse Hond Af Láglendinu.
De meest voorkomende kleuren zijn crème, black and tan, rood en wildkleur. Aan de achterpoten heeft de IJslandse hond wolfsklauwen hubertusklauwen, een vereiste volgens de rasstandaard. De functie van de wolfsklauwen is een betere houvast op gladde rotsen en in de sneeuw op IJsland.
Royal Canin IJslandse Hond Producten.
De IJslandse hond werd gebruikt om schapen en paarden te hoeden. In de negentiende eeuw ging het ras bijna ten onder aan de hondenziekte, maar het werd door fokkers in IJsland en Engeland gered. Ras afkomst: IJsland. Andere rasnamen: IJslandse hond, IJslandse herdershond, Strutottur.

Contacteer ons