Meer resultaten voor dobermann

dobermann
Dobermann GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Dobermann. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
dobermann pups
Dobermann Rassen Honden Hondenrassen.
Toch wordt hier de Dobermann op een eigen wijze beschreven om deze fantastische hond in de spotlights te zetten en te benadrukken dat de Dobermann dankzij jaren selectief fokken een prima allround hond is geworden en al lang niet meer de nerveuze, scherpe hond die het vroeger was.
babykaartjes
Dobermann Karakter en aandoeningen MediDog.
De Dobermann verwacht een sterke, krachtige baas in ruil voor zijn of haar loyaliteit. Als de Dobermann niet strak en streng opgevoed wordt, dan wordt het een hond met een eigen wil die moeilijk te corrigeren is. Voor welke aandoeningen heeft de Dobermann aanleg?
goochelaar
Hoe om te gaan met de dobermann Dier en Natuur: Huisdieren.
De dobermann wordt gemiddeld 10 tot 13 jaar oud. Helaas heeft het ras veel last van ziektes als kanker, skeletafwijkingen en de hartziekte dilatatieve cardiomyopathie. De dobermann vindt zijn oorsprong in het Duitse Apolda en is genoemd naar zijn eerste fokker Karl Friedrich Louis Dobermann, een deurwaarder en hondenvanger.
goedkoop spuiten
Dobermann Wikipedia.
De dobermann is genoemd naar zijn uitvinder, de Duitse deurwaarder en hondenvanger Karl Friedrich Louis Dobermann 1834-1894. Hij wilde een sterke werkhond fokken die allerlei taken aankon, maar in de eerste plaats wilde hij een hond die hem kon beschermen tegen woedende, nalatige belastingbetalers en hun grommende waakhonden.
Dobermann Hondencentrum.
Bij een inadequate, verkeerde behandeling kan hij onberekenbaar worden. Het zijn de producten van een slechte behandeling die de dobermann de onterechte reputatie van valse hond hebben opgeleverd. Van nature is de dobermann namelijk een uiterst betrouwbare, loyale en zeer aan zijn gezin gehechte kameraad.
Dobermann Honden 2dehands.be.
Prachtige raszuivere dobermann pups. Op 20 augustus werden bij ons op de boerderij prachtige raszuivere dobbermann pups geboren! Wij hebben er nog een aantal ter beschikking Ze wo. 17 september 2017 1102: Aalter Lotenhulle. Dobermann pups met stamboom black tan.
D.V.I.N. Dobermann Vrienden In Nederland.
Oorsprong van het ras. Honden met clubfokbrevet. Reuen met Clubfokbrevet. Teven met clubfokbrevet. Aangifte geboorte nest. DGT / DKT. Dobermann Vrienden In Nederland. Dé officiële rasvereniging erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied. Copyright 2017 Dobermann Vrienden In Nederland Disclaimer.

Contacteer ons