Zoeken naar amerikaanse cocker

amerikaanse cocker
Amerikaanse Cocker Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
Amerikaanse Cocker Spaniel Club Nederland, opgericht 27 juni 1964. Engelse Cocker Spaniel is de directe voorvader van dit aantrekkelijke ras. Tussen de beide wereldoorlogen veranderde in Amerika de Cocker Spaniel zodanig van type dat op 11 september 1949 een eigen ras tot stand kwam.
amerikaanse
Home Royalty Inc Amerikaanse Cocker Spaniel American Cocker Spaniels Panningen Nederland.
amerikaanse
Amerikaanse Cocker Spaniël Pedigree.
Er bestaan twee varianten Cocker Spaniëls de Engelse en de Amerikaanse. De Amerikaanse Cocker Spaniël is geen kruising. Hij werd in Amerika ontwikkeld door fokkers die hem fokten uit de Engelse Cocker Spaniël tot het prachtige Amerikaanse type dat we tegenwoordig zien.
goedkope whey protein
Amerikaanse Cocker Spaniel kennels in Nederland Doggo.nl.
Amerikaanse Cocker Spaniel kennels in Nederland. Lageweg 3c 3d 4589 KT Ossenisse. Verantwoord gefokte Amerikaanse cocker spaniels in de kleuren zwart, blond en black tan. Hondenfokker Meer info. Kennel of Heavensland. Ambrozijnberg 336 4707 MT Roosendaal. Amerikaanse Cocker Spaniels. Hondenfokker Meer info.
banner
Little Paws puppies Royalty Inc Amerikaanse Cocker Spaniel American Cocker Spaniels Panningen Nederland.
Vienga, mamma van de pups.: Beide ouders zijn getest volgens het verenigingsfokreglement van de Raad van Beheer en van de rasvereniging Amerikaanse Cocker Spaniel Club Nederland. We testen de algehele gezondheid, de heupen, ogen en knieën. Alle gezondheidspapieren liggen ter inzage.
eijsink kassa
Amerikaanse Cocker Spaniël OMyDog.
De Amerikaanse Cocker Spaniël is afkomstig uit de Verenigde Staten en is nauw verwant met de Engelse Cocker Spaniël. De Amerikaanse Cocker Spaniël ontwikkelde zich in het Interbellum echter tot een afzonderlijk ras, waarbij de nadruk werd gelegd op raszuiverheid.
Contact.
De oorspronkelijke Amerikaanse Cocker is dus slechts honderd jaar oud. De eerste Ami werd in 1954 geimporteerd vanuit Duitsland door de grondlegger van de Amerikaanse cocker spaniel club mevr. Na 1955 is men in Nederland met het ras gaan fokken.
Amerikaanse Cocker Spaniel informatie over de Amerikaanse Cocker Spaniel Royal Canin.
ls je houdt van een Amerikaanse Cocker Spaniel iets wat erg eenvoudig is vanwege zijn vriendelijke, gezellige karakter houd je meestal ook van borstelen. Hoewel deze hond van oorsprong werd gefokt als jachthond, is de Amerikaanse Cocker Spaniel voor dat doel niet meer geschikt.

Contacteer ons